undefined
Kuva: Hybrid Momentum © Petra Tiihonen


Sotku-kortti on kulttuuriklubi tanssista ja esittävästä taiteesta kiinnostuneille. Sotku-kortilla näet kahdeksallakympillä kaikki Suomen parhaat esitykset Kuopiossa. Kevään 2018 Sotku-kortti takaa sinulle paikan kuudesta tanssiteoksesta ja kahdesta Kulttuurikeitto-esityksestä.

Esitysten jälkeen järjestettävien keskustelutilaisuuksien ja työryhmätapaamisien ansiosta sinusta tulee esittävän taiteen asiantuntija. Sotku-kortilla tutustut uusiin ihmisiin ja huolehdit vielä kunnostasikin. Ja mikä parasta, et ole yksin, Sotku-kortilla löydät seuraa ja sinusta tulee kulttuuriklubilainen!

ESITYKSET & TANSSITUNNIT

Pe 26.1. klo 19.00 Arja Tiili: Break the Fight 
La 27.1. klo 15.00 Hakkarainen - Salmi - Ström: RUMIS
To 22.2. klo 19.00 Cilla Back: Elämä
Su 25.2. klo 10.00 Aikuisbaletti (60min)
To 8.3. klo 19.00 Kate Denborough: Caught in the Middle 
Pe 16.3. klo 12.00 Kulttuurikeitto: Illallinen yhdelle
Su 15.4. klo 10.00 Jooga (90min)
Pe 20.4. klo 19.00 Antti Lahti - Mikko Makkonen: Hybrid Momentum
Pe 27.4. klo 12.00 Kulttuurikeitto: Riihimäen teatteri: Ehkä liioittelen vähän
To 3.5. klo 18.00 Alvasto - Rossi - Tiitinen - Tolvanen - Väisänen: BIL

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

FAQ

Kuinka Sotku-kortti toimii?  Kun ostat Sotku-kortin lippukaupastamme, saat siitä tilausvahvistuksen. Me laitamme sinulle automaattisesti varauksen kaikkiin Sotku-korttiin kuuluviin esityksiin ja tanssitunteihin. Et tarvitse lippua vaan voit tulla suoraan esitykseen ja löydät varauksesi nimelläsi ovelta.  

Entä jos esitysaika ei sovi minulle? Mikäli et pääse johonkin esitykseen voit vaihtaa sen laittamalla meiliä minimi@minimi.fi tai soittamalla 044 978 1039. Huomiothan, että kaikista esityksistä ei ole useampaa näytöstä. Esityksen muut mahdolliset näytökset löydät klikkaamalla kutakin esitystä. Voit lunastaa Sotku-kortilla yhden lipun per esitys.

Voiko Sotku-korttia käyttää joku muu? Sotku kortti ei ole henkilökohtainen. Jos et itse pääse esitykseen, voit antaa sen jollekin toiselle. Silloin ystäväsi tulee sisään sinun varauksellasi ja nimelläsi. Muutosta ei tarvitse ilmoittaa meille etukäteen.  

Voinko maksaa Sotku-kortin Smartum-seteleillä? Kyllä voit. Sotkun toimistot ovat auki arkisin pääasiassa klo 9.00-15.00. Suosittelemme olemaan meihin yhteydessä ennen kuin tulet lunastamaan Sotku-kortin, jotta tiedämme olla paikalla. 

Millaisia tanssitunnit ovat? Aikuisbaletti/kehonhuoltotunti kestää 60 minuuttia, alkeistason joogatunti 90 minuuttia. Tanssitunneille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Pukeudu väljästi ja ota juomapullo mukaan. Sotkulta löytyy pukuhuoneet ja suihkut.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.