undefined

Sotku-kortti on kulttuuriklubi tanssista ja esittävästä taiteesta kiinnostuneille. Sotku-kortilla näet yhdeksälläkympillä kaikki Suomen parhaat esitykset Kuopiossa. Syksyn 2018 Sotku-kortti takaa sinulle paikan yhdeksästä tanssiesityksestä ja yhdestä teatteriesityksestä. Sotku-korttiin kuuluu myös kaksi alkeistason tanssituntia.

Esitysten jälkeen järjestettävien keskustelutilaisuuksien ja työryhmätapaamisien ansiosta sinusta tulee esittävän taiteen asiantuntija. Sotku-kortilla tutustut uusiin ihmisiin ja huolehdit vielä kunnostasikin. Ja mikä parasta, et ole yksin, Sotku-kortilla löydät seuraa ja sinusta tulee kulttuuriklubilainen!

ESITYKSET & TANSSITUNNIT

La 1.9. klo 19.00 Juntunen - Mäkinen - Tolvanen: Double Bubble
To 6.9. klo 19.00 József Trefeli - Gábor Varga: Creature 
Pe 7.9. klo 19.00 Alpo Aaltokoski Company: Ali & Alpo 
La 15.9. klo 19.00 RELOAD 2.0. - Outokummun tanssin koulutuksen soolotöitä
Pe 21.9. klo 19.00 Puhti ja Kuolio: Perkele!-klubi
Su 23.9. klo 10.00 Aikuisbaletti (90min)
To 4.10. klo 19.00 Lahti - Makkonen: Hybrid Momentum
Su 14.10. klo 10.00 Nykytanssitunti (90min)
Pe 26.10. klo 19.00 Antti Lahti: Kääntöpuoli
La 24.11. klo 19.00 Anna-Maria Väisänen - Bec Jones: I don’t know this body 
Pe 30.11. klo 19.00 Maria Jotuni - Mikko Roiha: Miehen kylkiluu Pe 7.12. klo 19.00 Sonja Jokiniemi - Antti Nylén - Ville Nylén - Inka-Leea Hakkarainen: Creeping Thistle 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

FAQ

Kuinka Sotku-kortti toimii?  Kun ostat Sotku-kortin lippukaupastamme, saat siitä tilausvahvistuksen. Me laitamme sinulle automaattisesti varauksen kaikkiin Sotku-korttiin kuuluviin esityksiin ja tanssitunteihin. Et tarvitse lippua vaan voit tulla suoraan esitykseen ja löydät varauksesi nimelläsi ovelta.  

Entä jos esitysaika ei sovi minulle? Mikäli et pääse johonkin esitykseen voit vaihtaa sen laittamalla meiliä itak@itak.fi / minimi@minimi.fi tai soittamalla 044 978 1039. Huomiothan, että kaikista esityksistä ei ole useampaa näytöstä. Esityksen muut mahdolliset näytökset löydät klikkaamalla kutakin esitystä. Voit lunastaa Sotku-kortilla yhden lipun per esitys.

Voiko Sotku-korttia käyttää joku muu? Sotku kortti ei ole henkilökohtainen. Jos et itse pääse esitykseen, voit antaa sen jollekin toiselle. Silloin ystäväsi tulee sisään sinun varauksellasi ja nimelläsi. Muutosta ei tarvitse ilmoittaa meille etukäteen.  

Voinko maksaa Sotku-kortin Smartum-seteleillä? Kyllä voit. Sotkun toimistot ovat auki arkisin pääasiassa klo 9.00-15.00. Suosittelemme olemaan meihin yhteydessä ennen kuin tulet lunastamaan Sotku-kortin, jotta tiedämme olla paikalla. 

Millaisia tanssitunnit ovat? Aikuisbaletti ja nykytanssitunti kestävät 90 minuuttia. Tanssitunneille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Pukeudu väljästi ja ota juomapullo mukaan. Sotkulta löytyy pukuhuoneet ja suihkut.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.