Love Boat - Be Queerious with Paikallisliike | Paikallisliike 2018

19.6.2018 21:00
Esitys päättynyt
Paikallisliike-festivaalin ja Savon Setan yhteisellä Love Boat – Be queerious with Paikallisliike –risteilyllä nautitaan rennosta meiningistä, herkullisesta ruuasta ja berliiniläisen drag-artisti Gieza Poken kuumasta DJ-setistä.

Berliinin ainoa macho-lesbo-power-top ja entinen skottilainen TV-iltapäiväjumppa sensaatio Gieza Poke on todistus siitä, että kauneus todella on sisäistä! Hänen energiset esityksensä, hikinen tissivakonsa ja muriseva ääni saavat takuulla säkkipillinne ulisemaa.

Gieza Poke on suosittu drag-artisti, koomikko, näyttelijä, laulaja, kirjailija ja DJ. Berliinissä hän emännöi ja kuratoi muun muassa viikoittaista Gieza’s Poke House –tapahtumaa, joka esittelee uusia lahjakkuuksia ja ensikertalaisia drag-lupauksia sekä juontaa Gieza’s Rubber Dolls showta SCHWUZ klubissa.

Tarkoin valikoiduilla Spotify-listauksillaan hän saa Berliinin tanssilattiat hikoilemaan, sekoittaen diskoa, 90-luvun tanssimusiikkia ja vanhaa kunnon poppia. Väliin hän saattaa sujauttaa omia biisejä tai heittäytyä improvisoituun esitykseen. Berliinin lisäksi Gieza on esiintynyt NYC:ssä, Lontoossa, Hampurissa, Edinburgin Fringe festivaalissa ja musiikki festivaaleilla ympäri Eurooppaa. Nyt on Kuopion valloituksen aika!

Be Queerious (BQ) on Savon Setan bilekonsepti, jota on järjestetty vuodesta 2015 lähtien. Bileissä on aina erillinen teema, jonka mukaan illan kokonaisuus on suunniteltu. BQ -bileet ovat aina avoimia kaikille ja tarjoavatkin Kuopion biletarjontaan puuttuvan sateenkaarevan lisän.Tiistai 19.6.2018 klo 21.00-24.00
Osmo-laiva, Kuopion matkustajasatama

K-18

Liput 18€ / 22€
Eearly bird –lipunmyynti päättyy 1.6., jonka jälkeen hinta on 22€

Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta. 
Keskiviikkona 13.6. mennessä ostettu lippu sisältää risteilyn ja ohjelman lisäksi myös ruokailun.

Menu:
Ruokaisia salaatteja, tuoresalaatti
Broilerin siivet/koivet, frittimuikut, falafelpyörykät
Patonki, cocktailpiirakat, tuorejuusto

© Mark Esper


undefined