​Kulttuurikeitto: Mari Kortelainen: Hatelikko | Paikallisliike 2018

15.6.2018 12:00
Esitys päättynyt

Soolotanssiteos Hatelikossa asiat menevät hatelikkoon -  vähän pieleen. Hatelikko tarkoittaa kainuun murteella pientä kitukasvuista metsää. Teoksen liikemateriaali ja koreografia pohjautuvat havaintoihin siitä kuinka nykyihmisen kokemusmaailma voi vääristyä, kun hän on, osin huomaamattaan, altis häiriöille ja keskeytyksille.

Kulttuurikeitto on Tanssiteatteri Minimin ja Ruokateatterin luoma konsepti, joka yhdistää herkullisen keittolounaan sekä tanssiesityksen.Koreografia, tanssi: Mari Kortelainen
Äänisuunnittelu: Yrjö Vähäkallio
Valosuunnittelu: Werne Tanskanen, Aku Lahti
Pukusuunnittelu: Mari Kortelainen
Kuva: Jussi Ulkuniemi
Tuotanto: Itä-Suomen tanssin aluekeskus, työryhmä
Ensi-ilta: 8.9.2017, Kaivos-festivaali, Outokumpu

Keitto: Crème Ninon + sämpylä sekä kahvi/teePerjantai 15.6.2018 klo 12.00
Sotku-teatteri, Suokatu 42/2, Kuopio

Liput 15€ 

Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta.
Liput myös 30min ennen esityksen alkua ovelta.Mari Kortelainen on valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan Ammattiopistosta 2007 ja toiminut laajasti tanssija-koreografina ja pedagogina edistäen erityisesti alueellista tanssin kehittämistä.

Werne Tanskanen on suunnitellut ja toteuttanut vuodesta 1999 lähtien valaistuksia useisiin näytelmiin ja tanssiteoksiin ja toiminut kahdeksan vuoden ajan Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummun radio- ja tv-tuotannon opettaja. Nykyisin hän työskentelee muun muassa Kulttuuritalo Maritan näyttämömestarina.