KEHO - ainoa kotini maailmassa -työpaja

22.4.2018 13:00
Esitys päättynyt
23.4.2018 10:00
Esitys päättynyt

KEHO - ainoa kotini maailmassa -työpajassa tutustutaan koreografi, tanssinopettaja Hanna Brotheruksen työtapoihin ja menetelmiin yhteisötanssin tekemisen näkökulmasta. Työskentelyn keskiössä on pyrkimys turvalliseen ja innostavaan ilmapiiriin, jossa jokainen työryhmän ja esiintyjäjoukon jäsen voi tulla nähdyksi omana itsenään sekä nykyhetkensä että menneisyytensä kanssa. Intensiivisessä  työpajassa pohditaan taiteellispedagogisen prosessin vaiheita ohjaajan ja koreografin kannalta, jaetaan kokemuksia ja pohditaan tanssin merkitystä yhteiskunnassa. Kolmipäiväisen työpajan jälkeen Hanna Brotherus antaa osallistujille tehtävän, jonka myötä he jalkautuvat joko jo meneillään olevaan tai uuteen työprosessiin.

KEHO - ainoa kotini maailmassa -työpajaan valitaan 12 taiteilijan ryhmä motivaatiokirjeen perusteella. Kokonaisuuspituus on yksi A4. Valinnoissa painotetaan innostuneisuutta ja halua oppia uutta sekä päivittää ammattitaitoaan yhteisötaiteilijana. Tarve aitoon jakamiseen ja vuorovaikutukseen kollegoiden kanssa katsotaan eduksi. Ensisijaisesti työpajaan valitaan tanssin parissa jo työskenteleviä taiteilijoita.

Työpaja on osallistujille ilmainen.

Työpaja
su 22.4. klo 13-19
ma 23.4. klo 10-17
Pieni Balettistudio Relevé, Sairaalakatu 8, Joensuu

Työpajan purku
ma 14.5. klo 10.00-16.00
klo 10.00-12.00 tanssillinen osuus, Pieni Balettistudio Relevé, Sairaalakatu 8, Joensuu
klo 14.00-16.00 loppukeskustelu, Maaseudun sivitysliiton toimisto, Kauppakatu 23b A 8, Joensuu

Motivaatiokirjeet pyydetään lähettämään 1.4.2018 mennessä osoitteeseen itak@itak.fi.

Jokainen hoitaa ja maksaa itse matkat, yöpymiset ja ruokailun.

Majoitusvinkkejä huokeaan majoitukseen Joensuussa
Hotel GreenStar, Torikatu 16 // www.greenstar.fi
Finnhostel Joensuu / ISLO, Kalevankatu 5b // www.islo.fi/fi/majoitus

Keho – ainoa kotini maailmassa -työpaja järjestetään yhteistyössä Hanna Brotheruksen, Maaseudun Sivistysliiton ja Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen kanssa.KEHO - ainoa kotini maailmassa -keskustelutilaisuus järjestetään maanantaina 19.3.2018 Taiteen edistämiskeskuksen toimistossa (Kauppakatu 11, Joensuu).

Lue lisää tilaisuudesta & ilmoittaudu mukaan 9.3. mennessä osoitteeseen helka.ketonen@msl.fi