Alvasto - Rossi - Tiitinen - Tolvanen - Väisänen: BIL

3.5.2018 18:00
Esitys päättynyt
5.5.2018 18:00
Esitys päättynyt

Kuka olisit, jos saisit olla kuka tai mikä tahansa? Teos on episodimainen kuvaus erityistanssijoiden unelmien tanssikohtauksista. Teoksen muusikot, Antti Alvasto ja Ilmari Tiitinen ovat luoneet äänimaailman esiintyjien toiveiden pohjalta ja teoksen ohjaajat Anna-Maria Väisänen ja Eevi Tolvanen ovat tukeneet tanssijoita koreografian luomisessa.

Tanssijoiden ideoiden pohjalta kuvataiteilija Johanna Rossi on luonut teokseen ilmaan viritetyn materiaalisen maailman. Unelmakohtausten installaatio kohoaa ilmaan luoden linjoja ja rakenteita, antaen tilaa liikkeelle sekä tulevaisuuden haaveille.

Näyttämöteoksen kantaesitys nähtiin Sotku-teatterilla Kuopiossa 2.6.2017, toinen esitys Paikallisliike- festivaaleilla 15.6.2017. Työryhmä jatkaa teoksen parissa kevään 2018 ajan, syventäen olemassaolevaa materiaalia ja uusien tanssijoiden kohtaukset sovitetaan alkuperäiseen teokseen.

Kaisa Ritola hyppäsi BILin inspiroivaan kyytiin helmikuussa 2018. Prosessin mukana eläminen, sen kollaboratiivinen fasilitoiminen ja näiden tutkiminen on osa Ritolan opinnäytetyötä teatteriopettajan maisteriopinnoissa Teatterikorkeakoulussa.Tanssijat: Paloma Ruuskanen, Enni Kaasinen, Oskari Niskanen, Juuso Pakarinen, Anna Kokkonen, Sami Kasurinen ja Tuulikki Parviainen
Ohjaus: Anna-Maria Väisänen, Eevi Tolvanen, Kaisa Ritola & työryhmä
Lavastus: Johanna Rossi
Rumpali: Antti Alvasto
Äänitaiteilija: Ilmari Tiitinen
Videoinstallaatio: Aki Lintumäki
Valosuunnittelu: Veli Pekka Kuronen
Ompelija: Merja Koukkari
Tuotanto: Itä-Suomen tanssin aluekeskus
Kuva: Aki LintumäkiTorstai 3.5.2018 klo 18.00 
Lauantai 5.5.2018 klo 18.00
Sotku-teatteri, Suokatu 42/2, Kuopio

Liput 18/10€  Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta. Liput myös puolta tuntia ennen ovelta.