Tavis Dance Company - haku auki!

Tavis Dance Company on Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen tammikuussa 2017 perustama nykytanssiryhmä ihan tavallisille ihmisille.

Tavis Dance Companyn tavikset ovat monipuolinen ja värikäs joukko eri-ikäisiä, erilaisia ja ilmaisuvoimaisia persoonia. Ryhmässä vallitsee uteliaisuus, avoimuus ja vahva halu ilmaista itseään. Haluatko mukaan? Oletko kiinnostunut tanssista ja liikkeellisestä ilmaisusta, mutta uskot ettei sinulla ole siihen taipumusta tai sopivaa kehoa? Silloin tämä ryhmä on sinulle.

Tule kokeilemaan liikkeellistä ilmaisua ja kehollista luovuutta. Anna ajatustesi, aistiesi, muistojesi ja tunteidesi liikuttaa itseäsi. Aiempi tanssikokemus ei ole tarpeen, halu osallistua ryhmän toimintaan riittää. TDC tarjoaa avoimen ja luovan tilan, jossa jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi. Osallistujat vaikuttavat tuntien sisältöön, tehtäviin ja työstettäviin asioihin. Ideoidaan yhdessä mitä halutaan tehdä - tarkoituksena luoda jokaiselle tasavertainen mahdollisuus ilmaista itseään omalla kehollaan. Ryhmässä koetaan yhteisiä tanssillisia hetkiä, liikkeellisiä kokeiluja, juttelua, kosketusta ja koskettumista. Löydetään yhdessä keinot omaan tanssiin!

Tavis Dance Companyn kevään toiminta tähtää ensimmäiseen isoon esitykseen osana Paikallisliike-nykytanssifestivaalia ja on jatkumoa syksyllä aloitetuille komposition ja nähdyksi tulemisen harjoituksille.

Huom! Vaikka kevät huipentuukin esiintymiseen, rohkaistaan kaikkia TDC:stä kiinnostuneita - vaikka ei olisikaan kiinnostunut esiintymisestä - tulemaan mukaan companyyn. Ohjaajien avulla löydetään jokaiselle oma mukava ja luonnollinen paikka olla ryhmässä: esityksen työstämisessä tarvitsemme apukäsiä myös moniin muihin asioihin, kuin itse esiintymiseen (puvustus, apuohjaaminen, tuotanto…). Oma tavistanssijan rooli voi olla kaikkea väliltä osallistuminen viikoittaisiin treeneihin ilman painetta esiintymisestä tai tähtisoolon työstäminen ensimmäisestä kerrasta lavalle asti.Ryhmän ohjaajat: Eevi Tolvanen ja Inka-Leea Hakkarainen

Ryhmä kokoontuu maanantaisin 8.1., 15.1., 22.1., 29.1., 12.2., 19.2., 26.2., 5.3., 12.3., 19.3., 2.4., 9.4., 16.4., 23.4., 7.5., 21.5., 28.5., 4.6. klo 18.00-20.00, Sotku (Suokatu 42/2, Kuopio)

Hinta: 140/120€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)
Hinta sisältää vapaalipun vapaavalintaiseen Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen Sotkulla esitettyyn esitykseen kevätkaudella 2018.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset: itak@itak.fi