Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen mukana Kiertoliike-tapahtumaan Tampereelle


undefined

Kiertoliike on vuosittain järjestettävä tanssin alan ainoa ammattilaisfoorumi, jossa keskustellaan päivänpolttavista teemoista, kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja kokoonnutaan yhteen jakamaan kokemuksia, vaikuttamaan ja vaikuttumaan sekä nauttimaan elämyksistä ja yhdessä olemisesta.

Tapahtuma on suunnattu kaikille tanssin ammattilaiskentällä toimiville ja työskenteleville – opettajille, koreografeille, tanssijoille, tuottajille, ammattiin opiskeleville, tiedottajille, toiminnanjohtajille ja taiteellisille johtajille. Kiertoliike järjestetään yhteistyössä Tanssin talon ja tanssin aluekeskusten kanssa.

Kiertoliike 2018 - Tanssin tekijät yhteiskunnallisina vaikuttajina

Vuoden 2018 Kiertoliikkeen järjestetään 24.-25.5.2018 Tampereella Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaalin yhteydessä.

Kiertoliikkeen teemaa tarkastellaan sekä taiteen tekemisen että muiden alojen vaikuttujien näkökulmasta. Taiteen vaikutus ihmisiin, sote-puolelle ja kulttuurihyvinvointiin on tanssin kentällä itsestäänselvyys. Mutta yhteisten asioiden lobbaus, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, vaikuttaminen rakennetasolla mm. resurssit, linjaukset, käynnissä oleva vos-uudistus on vaikeaa ja tähän haetaan menestystarinoita, hyviä vaikutuskäytäntöjä sekä uusia ideoita vuoden 2018 Kiertoliikkeessä.

Kiertoliike Tampere pohtii miten toimia yhteiskunnassa, jossa tanssi on kielletty, miten taide muuttaa maailmaa ja meitä, mikä on sen merkitys ja miten taiteen vaikuttavuutta voisi vahvistaa. Lisäksi keskustellaan muiden alojen vaikuttajien kanssa vaikuttamisen muodoista ja tavoista ja päästään suoraan toimintaan Kiertoliike-taiteilijoiden kanssa.

Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen mukana Kiertoliike-tapahtumaan

ITAK tarjoaa 10 alueen tanssin ammattilaiselle (koreografit, tanssitaiteilijat, opettajat, tuottajat, tiedottajat, toiminnanjohtajat ja taiteelliset johtajat) matkat (julkinen liikenne) + osallistumismaksun Kiertoliike 2018 –tapahtumaan.

Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen itak@itak.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Merkitse viestin aiheeksi Kiertoliike 2018.

https://kiertoliike.tanssintalo.fi
Kiertoliike Facebookissa