TANSSITAITEEN TUKI RY

Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen toimintaa hallinnoi Tanssitaiteen tuki ry. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti ammatillisen tanssitaiteen tunnettuutta ja kehittymistä Itä-Suomessa. Lisäksi yhdistys pyrkii lisäämään tanssitaiteilijoiden työllistymisen yleisiä edellytyksiä ja verkostoitumista muihin toimijoihin. Toimialueina ovat Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. 

Hallituksen jäsenet 2017

Fanny Gurevitsch, puheenjohtaja
Eeri Pihlajakari, varajäsen Marjo Vartela
Sannamaria Kuula, varajäsen Ulla Mäkinen
Mari Kortelainen, vpj, varajäsen
Anna Venäläinen Minni Hirvonen, varajäsen Maarit Ryynänen
Riikka Puumalainen, varajäsen Liisa Ruuskanen

JÄSENYYS

Tanssitaiteen tuki ry:n jäseneksi voivat liittyä sekä yhteisöt että yksityiset henkilöt. Jäseneksi liittymällä tuet ITAK:n toimintaa, pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan sekä hyödyt jäseneduista. Varsinaiseksi jäseneksi haluavien täytyy hakea jäsenyyttä yhdistyksen hallitukselta.

Hakemuksen voi toimittaa sähköpostiin itak(at)itak.fi. Jäsenhakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, osoite, kotipaikkakunta, ja ammatti. Jäsenmaksu vuonna 2017 on henkilöjäseniltä 20 € ja yhteisöjäseniltä 110 €. Lähetämme jäsenmaksulaskun, kun olet ilmoittanut halukkuutesi liittyä jäseneksi. Jäsenyys on voimassa sen kalenterivuoden loppuun, jolloin jäsenmaksu näkyy tilillämme.

Jäsenedut 2017

- Alennettu pääsymaksu Sotkulla järjestettyihin esityksiin.
- Alennettu osallistumismaksu ITAK:n kursseilla. Tarkista alennusoikeus ilmoittautuessa.
- Alennettu tuntihinta ITAK:n järjestämiin ammattitreeneihin. Treenit on tarkoitettu tanssin ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville.
- Tanssin ammattilaisilla on mahdollisuus varata treenitilaa Joensuussa.

Vaihtuvista eduista tiedotetaan nettisivuilla sekä ITAK:n uutiskirjeessä.