Kiertoliike

kiertoliike_logo_neliö.png

Kiertoliike on tanssin kentän valtakunnallinen ammattilaisfoorumi, joka kokoaa tanssin toimijoita yhteen tanssin kentältä lajiin ja taustaan katsomatta jakamaan, kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttumaan. Vuosittain eri puolilla Suomea kiertävän, paikallisten tanssifestivaalien yhteydessä järjestettävän foorumin teemat koostuvat alan ajankohtaisista kysymyksistä.

Kiertoliikkeen kunnianhimoisena tavoitteena on lisätä alan vuoropuhelua ja verkostoitumista Suomessa. Parhaimmillaan se aiheuttaa törmäyksiä sekä väittelyä, tarjoaa uusia kontakteja ja yhteistyönmahdollisuuksia ja edistää tanssin kentän vahvistumista alan toimijoista käsin.

Kiertoliikkeen järjestää Tanssin talo ry yhteistyössä Pohjoisen tanssin aluekeskuksen, Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen, Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen, Sisä-Suomen tanssin keskuksen, Läntisen tanssin aluekeskuksen ja Tanssin aluekeskus Helsingin kanssa.

Kiertoliike 2015
Ensimmäisen Kiertoliike 2015 -tapahtuman teemana on valta - jaettu valta - mielivalta. Kiertoliike järjestettiin 2.-3.11.2015 Liikkeellä marraskuussa –festivaalin yhteydessä.

Kiertoliike 2016
Kiertoliike teemalla Yhteenkuuluvuus, yhteisöllisyys vai yksilöllisyys? järjestettiin Jyväskylässä Tanssin Aika -festivaalin yhteydessä 22.-23.9.2016.

Kiertoliike 2017
Seuraava Kiertoliike järjestetään Turussa osana New Performance -festivaalia.

www.kiertoliike.tanssintalo.fi/