​Salainen kaupunki

1.10.2017 16:00
Esitys päättynyt

Salainen kaupunki on polkupyörillä liikkuva esitys. Salainen kaupunki on seikkailu kaupungin kaduilla, syrjäisillä kujilla, porttikongeissa ja rakennuksissa. Salainen kaupunki on kutsuhuuto, yhteisö ja yhteinen kokemus. Salainen kaupunki odottaa. Öljyä fillarisi ketjut, pumppaa renkaisiin ilmaa, raota verhoa ja polje Salaiseen kaupunkiin.

Salainen kaupunki on Sensing Feeling Bicycle Community (SFBC) -työryhmän esitys. Se on eri kaupungeissa kiertävä kokemuksellinen teos, jossa rullataan fillarilla pitkin kaupungin katuja itsenäisyyden, vapauden ja vastuun, riippumattomuuden, jännityksen, heimoutumisen ja yhteisen kaupunkiympäristön puolesta.

Salainen kaupunki on pyöräilyesitys, johon yleisö osallistuu polkupyörillään. Ajaminen on valintojen tekemistä ja oman esityskokemuksen pelaamista auki teoksen pelilaudalla. Esitys liikkuu myös siellä minne autot eivät pääse tai kävellen ei jaksaisi. Polkupyörillä kuljetut kilometrit ja koetut esitystapahtumat sitovat osallistujia omaksi heimoksi – fillarinomadeiksi, joiden suhde ympäristöön on moniaistillinen.Konseptin idea: Tuukka Jukola ja Kira Riikonen
SFBC -työryhmä:  Kira Riikonen, Tuukka Jukola, Jaap Klevering ja Merja Pennanen.
Yhteistyössä vierailevien esiintyjien kanssa:  Fanny Gurevitsch, Sara Gurevitsch, Toni Lahti, Mikko Tohkanen, Riina Uimonen, Etelä-Savon tanssiopiston opiskelijat.
Kuva: Pihla LiukkonenSunnuntai 1.10.2017 klo 16.00
Mikkeli

HUOM! Vain yksin esitys!
Rajoitettu osallistujien lukumäärä, joten varmista paikkasi ennakkoon.

Osallistuaksesi esitykseen tarvitset polkupyörän, jolla pääset liikkumaan esityksen aikana, toimivan puhelimen sekä vaatetuksen sään mukaan. 

Tarjolla on muutama lainapyörä, jos omaa polkupyörää ei ole käytössä: tiedustele ja varaa.

Paikkavaraukset, info ja tiedustelut: salainenkaupunki@gmail.com puh. 045-121 3511 (ma-pe klo 10-18)

Oman pääsymaksusi esitykseen saat määritellä sinä itse!  Teokseen on käytetty 10 isoa rahaa. 9 on mennyt esityksen suunnitteluun, rakentamiseen ja järjestämiseen. 1 on mennyt esityksessä välttämättömiin materiaaleihin. 

Salainen kaupunki / Secret city on SFBC -työryhmän kaupunkitilaan tarkoitetun ja polkupyörillä liikkuvan kokemuksellisen esityskonseptin pilottihanke. Salainen kaupunki jatkuu vuonna 2018! 

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Itä-Suomen tanssin aluekeskus, Mikkelin kaupunki, Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut sekä yksittäiset pyöräilyyn uskovat henkilöt.

Salainen kaupunki Facebookissa