Pauliina Aladin - Eevi Tolvanen: Taidekahvila - Kehon tarina

31.3.2017 18:00
Esitys päättynyt
1.4.2017 14:00
Esitys päättynyt

Taidekahvila - Kehon tarina tuo esille uusia alkuja, yhteisön tärkeyttä ja monimuotoisuutta. Tapahtuma kuvaa paikallisten nuorten kokemuksia 100-vuotiaasta Suomesta. Hiljaisen ja yksivärisen stereotypian alta paljastuukin värikäs, äänekäs ja mitä monimuotoisemmista palasista koostuva taideteos. Taidekahvila-formaatti antaa yleisölle tilaisuuden vaikuttaa illan kulkuun. Illasta muodostuu kävijöiden tilausten mukaisesti yksittäisten tapahtumien kokonaisuus, yhdessä koettava teos tai jotain aivan muuta. Asiakkaat saavat tilata taideannoksia, joihin voi osallistua haluamallaan tavalla katsojana tai tekijänä.

Kokoaminen: Pauliina Aladin, Eevi Tolvanen
Lavalla nähdään: Mike Bathke, Ali (lauantai), Uniela Fabricus, Janne Korva, Jukka-Tapio Keränen, Kalevalan koulun oppilaita, Ulla-Mari Lindströmin kuvia ja videoita
Yhteistyökumppanit: Kuopion Tyttöjen Talo, Kuopion kaupunki, Monikulttuurikeskus Kompassi / Kuopion Setlementti Puijola ry, Savon Seta, Tarinan vastaanottokeskus, Vamos Kuopio ja Kalevan koulu
Tuotanto: Työryhmä ja Itä-Suomen tanssin aluekeskus

Taidekahvila on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.        Taidekahvila on auki

Perjantai 31.3.2017 klo 18.00-20.00 (ENSI-ILTA)
Lauantai 1.4.2017 klo 14.00-16.00
Sotku, Suokatu 42/2, Kuopio

Liput 18/10€
Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta. Liput myös puolta tuntia ennen ovelta.Eevi Tolvanen
 on kuopiolaistunut tanssitaiteilija, joka työskentelee Pohjois-Savon alueella. Hän työskentelee pääosin erityistä tukea tarvitsevien ryhmien kanssa yhteisöissä, joissa tanssi ei ole yksiselitteisesti läsnä. Työskentelyssään hän on perehtynyt läsnäolon ja kosketuksen mahdollisuuksiin tukien kokemuksiinsa kontakti-improvisaatiosta. Tolvanen on kiinnostunut yhteenkuuluvuuden tunteen kehittämisestä yhdessä jaettujen kokemuksien kautta.

Pauliina Aladin on itä-suomalaisesta työläisperheestä kotoisin oleva, Berliinin ja New Yorkin vaikutteiden motivoima taidetoimija. Aladin on tehnyt omia teoksia ja yhteistyöteoksia tanssijoiden, muusikoiden ja kuvataiteilijoiden kanssa sekä työskennellyt useiden inspiroivien koreografien ja ohjaajien kanssa.Hän työskentelee monipuolisesti tanssitaiteen kentällä muun muassa improvisaation, nykytanssin, taidekahvila -formaatin ja taidekasvatuksen parissa. Aladinille on tärkeää saada viedä taidetta kaikille ilman rajoja. Hän onvienyt tanssia ja sirkusta vanhusten hoitolaitoksiin ja päiväkoteihin sekä opettanut tanssia kaikenikäisille useissa eri tanssikouluissa. Aladinia kiinnostaa taiteen mahdollisuus liikuttaa ihmistä niin fyysisesti kuin psyykkisesti ja häntä vie eteenpäin usko taiteen voimaan syventää yksilön kokemusta yhteisöstä ja ympäröivästä maailmasta. 

Facebook: www.facebook.com/muntop10 (Mun Top 10-Kehon tarina)
Wordpress: www.pauliinaaladin.wordpress.com/muntop10