Maxim Teljakov: Viikset

6.4.2017 19:00
Esitys päättynyt
7.4.2017 19:00
Esitys päättynyt

Teatterinjohtaja Maxim Teljakov valjastaa nelivaljakot ja karauttaa Nikolai Gogolin omaperäiseen maailmaan. Kuin humalaisen ajurin ohjaamana Teljakovin valjakot harhailevat ristiin rastiin läpi kirjailijan teosten ja henkilöhistorian. Teljakov yhdistää taiteen ja tosielämän, ottaa totta sieltä, tarua täältä ja keksii loput itse. Viikset ei ole sikermä Gogolin parhaita paloja. Se ei ole elämäkerta. Viikset on tislattua Gogolmaista hulluutta.

"Todellisinta minussa ovat viikseni"
- Maxim Teljakov, Novgorodin Taiteellisen Teatterin johtajaOhjaus, käsikirjoitus, lavasteiden ja puvustuksen suunnittelu: Mika Juusela ja Mika Vuorentie
Esiintyjä: Mika Juusela
Valokuvat: Sampo Luukkainen
Tuotanto: Laboratorioteatteri Fennica, Anya productions: Tuulikaappi-tuotannot
Ensi-ilta: 15.9.2016, Mikkelin teatteri
Vierailun järjestäjä: Itä-Suomen tanssin aluekeskusEsitykset

Torstai 6.4.2017 klo 19.00
Perjantai 7.4.2017 klo 19.00
Sotku, Suokatu 42/2, Kuopio

Liput 18/10€
Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta. Liput myös puolta tuntia ennen ovelta.

Kesto 1h 10 minMika Juusela on rantasalmelainen freelance näyttelijä. Hän työskentelee teatterin saralla myös ohjaajana, muusikkona ja opettajana. Vuonna 2005 hän oli perustamassa Laboratorioteatteri Fennicaa. Juusela toimii aktiivisesti myös ulkomailla muun muassa The Bridge of Winds -ryhmässä. Juuselan työssä korostuu usein teatterin fyysisyys, esineiden ja lavan luova käyttö ja näyttelijälähtöisyys.