Encounters in Art -seminaari

17.11.2017 09:00
Esitys päättynyt

Tutkiva ja mahdollistava taide -hanke (TuMaTa) järjestää yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston SCE-tohtoriohjelman ja BOMOCULT tutkimusalueen kanssa valtakunnallisen Encounters in Art - Tieteen ja taiteen kohtaamisia monikielisissä ja kulttuurisissa yhteisöissä -seminaarin perjantaina 17.11.2017 klo 9.00-17.00, taidekeskus Ahjossa (Kirkkokatu 23, Joensuu). 

Seminaarin kutsupuhujat ovat PhD Gretel Taylor, University of Melbourne ja professori Liisa Raevaara, Helsingin yliopisto.  Seminaarissa esittäytyy myös pohjoiskarjalainen Tutkiva ja mahdollistava taide-hanke (TuMaTa).

Maksuton seminaari on suunnattu niin taiteen ja tieteen tekijöille kuin julkisen ja kolmannen sektorin toimijoille.  


Tutkiva ja mahdollistava taide -hanke 

Tutkiva ja mahdollistava taide -hanke (TuMaTa) syventyy monikulttuurisiin toimintaympäristöihin ja niihin liittyvien osallistavien taiteen ja tieteen menetelmien kehittämiseen. Monitieteisen ja -monitaiteellisen vuoropuhelun ja kohtaamisen kautta hankkeessa paneudutaan marginaalisuuksien eri muotoihin vähemmistöjen näkökulmista. Hankkeessa keskitytään monikulttuurisen ja -kielisen Able Art Group II -taidekollektiivin toimintaan. TuMaTa-hankkeen vetäjät ovat tanssitaiteilija Minni Hirvonen, kielentutkija (FT) Heli Paulasto ja taiteensosiologi (FT) Anna Logrén.

Lisätietoja
Minni Hirvonen minni.hirvonen@gmail.com
Heli Paulasta heli.paulasto@uef.fi
Anna Logrén anna.logren@uef.fi

www.minnihirvonen.net