Tavis Dance Company jatkuu syksyllä!

undefined

Tavis Dance Company on Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen tammikuussa 2017 perustama nykytanssiryhmä ihan tavallisille ihmisille.

Tavis Dance Companyn tavikset ovat monipuolinen ja värikäs joukko eri-ikäisiä, erilaisia ja ilmaisuvoimaisia persoonia. Ryhmässä vallitsee uteliaisuus, avoimuus ja vahva halu ilmaista itseään. Haluatko mukaan? Oletko kiinnostunut tanssista ja liikkeellisestä ilmaisusta, mutta uskot ettei sinulla ole siihen taipumusta tai sopivaa kehoa? Silloin tämä ryhmä on sinulle.

Tule kokeilemaan liikkeellistä ilmaisua ja kehollista luovuutta. Anna ajatustesi, aistiesi, muistojesi ja tunteidesi liikuttaa itseäsi. Aiempi tanssikokemus ei ole tarpeen, halu osallistua ryhmän toimintaan riittää. TDC tarjoaa avoimen ja luovan tilan, jossa jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi. Osallistujat vaikuttavat tuntien sisältöön, tehtäviin ja työstettäviin asioihin. Ideoidaan yhdessä mitä halutaan tehdä - tarkoituksena luoda jokaiselle tasavertainen mahdollisuus ilmaista itseään omalla kehollaan. Ryhmässä koetaan yhteisiä tanssillisia hetkiä, liikkeellisiä kokeiluja, juttelua, kosketusta ja koskettumista. Löydetään yhdessä keinot omaan tanssiin!

Syyskaudella syvennetään ryhmän jo alkanutta toimintaa. Syksy huipentuu ryhmän suunnittelemaan ja toteuttamaan ulostuloon. Osanottaminen on vapaaehtoista ja vuorovaikutuksellista.

Tavis Dance Company toteuttaa ensimmäisen kokoillan teoksen kesällä 2018. Voit halutessasi ilmoittautua jo mukaan kevätkaudelle ja ilmaista halukkuutesi olla mukana teoksessa. Syyskaudella aletaan jo suunnittelemaan ja valmistelemaan teosprosessia.Ryhmän ohjaajat: Eevi Tolvanen (tanssipedagogi AMK), Inka-Leea Hakkarainen (tanssipedagogi AMK)

Ryhmä kokoontuu maanantaisin 4.9.-4.12.2017 klo 18.00-20.00, Sotku (Suokatu 42/2, Kuopio)

Hinta: 140/120€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät).
Hinta sisältää vapaalipun vapaavalintaiseen Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen Sotkulla esitettyyn esitykseen syyskaudella 2017. 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: itak@itak.fi

undefined
Tavis Dance Company keväällä 2017 © Tomi Paasonen