Sirpa Möksy: I Love A Cappella

undefined

I <3 A CAPPELLA on 45 minuutin pituinen tanssiteos, joka koostuu uudelleen sovitetuista klassikkokappaleista sekä ääni- ja liikeimprovisaatiosta. Tanssiteos on toteutettu yhdessä 14 tanssijan ja kuuden muusikon voimin. Teos pohtii, kuinka ääni luo ympärilleen erilaisia tunnetiloja ja ajatuksia. Luvassa on railakasta energiaa sekä soljuvaa tunnelmaa!

Esiintyjinä nähdään Savonia ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuosikurssin tanssinopettaja opiskelijat sekä kaksi Pietarista kotoisin olevaa vaihto-opiskelijaa. Viisihenkinen a cappella -lauluyhtye koostuu musiikinopettajalinjan eri vuosikurssien opiskelijoista. Perkussionistina toimii Marko Salmela ja teoksen koreografiasta vastaa jazztanssin lehtori Sirpa Möksy. Esiintyjien puvustus on ideoitu ja toteutettu yhdessä Savonia ammattikorkeakoulun muotoilijaopiskelijoiden kanssa.

"Luvassa on rytmiä, melodiaa, energiaa, kaipausta, iloa, onnea, taitoa ja tunnelmia laidasta laitaan. Välillä meno on railakkaan energistä, välillä herkän tunnelmallista, välillä yllätyksellistä ja välillä rauhallisen seesteistä," toteaa koreografi Möksy.

Esitykset
Torstaina 20.4. klo: 19.00
Perjantaina 21.4. klo: 10.00 & 19.00 
Lauantaina 22.4. klo: 19.00 
Sunnuntaina 23.4. klo: 19.00
Sotku (Suokatu 42, Kuopio)

Liput ovelta: 15/10€
Yhteydenotot ja varaukset: eeri.pihlajakari@savonia.fi