Avoimet työpaikat: Apulaisrehtorina toimiva tanssinopettaja, Savonlinna

Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto hakee apulaisrehtorina toimivaa tanssinopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (toimivapaan sijaisuus) ajalle 1.1.2018 - 31.5.2019

undefined

Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto on kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä vireä oppilaitos, jossa annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta tanssissa ja musiikissa. Tanssioppilaita oppilaitoksessa on tällä hetkellä n. 400. Opetusta tarjotaan varhaisiän ryhmille 3-6-vuotiaille, perusopetuksen ryhmille 7-vuotiaista ylöspäin, sekä avoimen opiston tarjonnassa myös aikuisryhmille. Opetusta annetaan seuraavissa tanssilajeissa: baletti, nykytanssi, Jazz- ja showtanssi, street ja breikki.

Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto etsii joukkoonsa monipuolista, oppilaitoksen hallintotehtävistä kokemusta omaavaa tanssinopettajaa. Hakijalla tulee olla tehtävään vaadittava kelpoisuus ja valmiudet työskennellä eri tanssilajien parissa varhaisiän tanssiryhmistä perusopetuksen edistyneimpien oppilasryhmiin saakka. Palkkaus ja muut apulaisrehtorina toimivan opettajan työsuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan pe. 24.11.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen arto.hayrynen@slmo.fi. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote (L504/2002). Hakijat voidaan kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Tiedustelut:
Arto Häyrynen, va. rehtori
arto.hayrynen@slmo.fi
0440 518257

Postiosoite:
Sotilaspojankatu 1 , 57100 Savonlinna
www.slmo.fi